About me

Van jongs af aan ben ik al met mijn neus in de boeken te vinden. Spannend, romantisch, science fiction, literatuur ga zo maar door… het kon me niet gek genoeg zijn.

In mijn pubertijd kreeg ik ook veel interesse in food. Voor die tijd was ik verschrikkelijk… wat raar was stopte ik niet in m’n mond en mijn moeder stond regelmatig apart te koken voor mij en mijn vader (want van een vreemde had ik het natuurlijk niet). Mijn allerliefste wens was naar de hotelschool gaan en daar ging ik dan ook op mijn 16e/17e naartoe. Hier ging er op foodgebied een wereld voor me open en leerde ik alles over ingrediënten en technieken.

Na de hotelschool ben ik gaan werken in een toeristisch bedrijf.  Tijdens het werken is mijn reading list, digitale receptenlijst en to cook list niet minder geworden. Hierdoor is de Lettervreter ontstaan en kan ik mijn twee passies met het wereldwijde web delen!

Mooie verhalen moeten verspreid worden en goed eten moet gedeeld worden. Laat ook eens een reactie achter op mijn blogs of reageer via de contactpagina wat je van mijn blog vind. Ik kijk ernaar uit om het te lezen!

Hartelijke groeten

Kim Buijsman